Anlita en företagsfotograf

Företagsfotograf gör jobbet

Att du som ägare för ett företag vill vara ekonomisk och spara pengar är naturligt. Det finns vissa saker som man inte bör spara på och en av dem är vid fotografering. För att ge ett så professionellt intryck som möjligt av företaget bör bilderna vara klara, skarpa och av hög kvalitet.

Det finns många skräckexempel på dåliga fotograferingar på arbetsplatserna så anlita en företagsfotograf för det bästa resultatet. Det behöver inte vara en kostsam historia utan många erbjuder väldigt förmånliga priser. Att en företagsfotograf anlitas har många orsaker.

Interna nätet

Många stora bolag har ett internt datanät där det går att få fram telefonnummer till de anställda. Nästan all kontakt sker idag via telefon eller dator så en bild som visar hur personalen faktiskt ser ut är trevligt.

Julkort

Även om det inte är lika vanligt att företagen skickar ut julkort idag som det var för tio år sedan är det en trevlig gest. Precis som med det interna nätet är det trevligt för klienterna att faktiskt få ett ansikte på personerna de talar i telefon med varje dag. Ett julkort kan sändas via datorn så det behöver inte vara fysiskt, men för den delen ska man inte tumma på dess kvalitet

Säkerhet

Säkerhetsaspekten är kanske det viktigaste. På passerkort och för säkerhetsavdelningen är det viktigt att de har ett ansikte på den anställda. Vanligtvis är det samma bild som finns i det interna datanätet som präntas på passerkortet.

Trevnad

Minns ni förväntan inför skolkorten? Den känslan försvinner aldrig oavsett ålder. Att posera framför en företagsfotograf är alltid lika roligt. Varje anställd får en bild och ett gruppfoto sätts givetvis upp på arbetsplatsen för att visa vilka som arbetar där.

Lämna ett svar