Använd Twitter för mer än bara nöje

Är du aktiv på Twitter?

Twitter är ju ett fenomen numera. Ett par 100 miljoner användare världen över och ett av de allra bästa verktygen för att nå ut till massorna med ditt eller någon annan budskap. jag använder twitter varje dag och har träffat massor med sköna och passionerade människor inom ett stort antal olika områden.

Eftersom jag själv är en flitig Internet användare så är Twitter en självklar kanal för mig. Jag har knutit viktiga kontakter via Twitter, fått jobb och skapat mig ett namn inom sökmotoroptimering via den numera så viktiga sociala plattform.

Twitter – Snabb kommunikation

Twitter är ju ett snabbt medium. Du kan följa vem som helst och vem som helst kan följa dig. Jag tycker speciellt om den fina funktionen med # hashtags. En hashtag är en del av Twitter som är vikt åt ett speciellt ämne.

Tex #svseo är vikt åt svenska nyheter vad gäller svensk SEO. Du kan enkelt få nyheter vad gäller SEO i Sverige och följa intressanta personer som verkar inom detta område.

Mängder med hashtags

Det finns #hashtags för alla speciella ämnesområden på webben och hittar du ingen tag, så skapar du en själv. Du märken din Tweet med en #hashtag och folk kan enklare söka och hitta nyheter för detta specifika ämne.

Twitter fungerar även som en sökmotor. Du kan hitta allt mellan himmel och jord inne på Twitter. Deras sökfunktion söker endast inne på själva Twitter. Eftersom det är ett snabbt medium, så hittar du snabbt viktiga nyheter och folks personliga åsikter om dessa nyheter. Mycket smart!

Förmedla dig snabbt

Snabbheten på Twitter beror bland annat på att du bara har 140 bokstäver på dig i varje meddelande, eller Tweet som det heter. Perfekt många gånger om du vill förmedla något snabbt och enkelt! Se till att du skapar en Twitter profil redan idag och sätt igång att använda detta snabba coola medium!

Lämna ett svar