Fixa CV och personligt brev på nolltid

CV och personligt brev snabbt

Nu har du möjligheten att få det där gjort som du så länge har grämt dig över. Nu kan du äntligen få till det. Hur många gånger har du inte sett markören stå och blinka på skärmen, man kan nästan höra hur den säger kom igen då, skriv något. Här får du tips och råd.

Hur skapar man ett CV

Ibland kan det vara svårt att komma igång med att skriva CV och personligt brev och det är lätt att drabbas av lite handlingsförlamning när man har kniven mot strupen. Hur börjar man och var hittar jag orden. Ja det är inte lätt men utgångspunkten måste vara att man har ett utannonserat jobb som man kan söka. Tänk efter ordentligt, vad skriver de i annonsen, vilka ord använder de. Välj ut några av de viktigaste och skriv dom själv, passar dom in på dig. Bra.

Få hjälp

Då är det bara resten kvar, det vill säga inledning, beskrivning av vad jag kan och vem jag är och så vidare. Tog det stopp där eller? Behöver du hjälp med resten. Det löser brevakuten. Nu finns det färdiga personliga brev i en webbshop som man kan ladda hem.

Om du kombinerar de ord du har valt ut i annonsen med den text som finns i brevmallen så får du ett personligt brev som du nu kan skicka in till det där jobbet du ville söka. Mallarna är kategoriserade efter yrken och finns med tre olika utseenden, en med bara text och två andra med olika formgivningar. Textinnehållet är samma för respektive yrke.

Skaffa en CV mall

300 till 400 ord består varje mall av och du kan redigera och ändra som du vill. Kanske får du inspiration och skriver om eller lägger till och då blir det ju ännu bättre. Försök att hålla dig till en sida och fyra till fem rader i varje stycke så att det blir lättläst. Det var väl inte så svårt. Grattis.

Lämna ett svar