Går det att låna sig frisk?

  • Inläggskategori:Lån
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Bli frisk med lån?

Nej, såklart så går det inte att låna sig frisk. Däremot så kan ett lån hjälpa dig att slippa en eventuell huvudvärk och ibland lösa ett problem du har som orsakar denna huvudvärken. Det finns mängder med olika lån att ta på internet och på andra ställen och två lån som är väldigt populära idag är smslån och mikrolån.

Mikrolån

Det handlar om mindre lån som man tar över en kortare tid än ett klassiskt, vanligt lån hos till exempel en bank och som med allt så finns det för och nackdelar med alla saker. Fördelarna med ett smslån eller mikrolån är att det i de flesta fall går snabbt att få pengarna tillhanda och dom sätts vanligen in på ditt bankkonto samma eller efterföljande dag.

Detta kan vara en stor fördel om du har kommit över ett tillfälligt klipp som du inte vill missa eller om du har något akut som gått sönder i hemmet eller på bilen till exempel.

Högre kostnad

Nackdelarna med ett smslån är ofta kostnaderna och då är det inte själva kostnaden för lånet utan de kostnader som uppstår om du inte betalar tillbaka ditt mikrolån i tid, de avgifter och den ränta som gäller i många fall då är extremt hög och det kan bli väldigt kostsamt.

Men rätt utnyttjat så är just ett smslån eller ett mikrolån en bra lösning, det hela handlar om att betala tillbaka i tid och gör man det så är det många långivare som till och med erbjuder det första lånet helt utan kostnad.

Mikrolån och smslån

En del långivare erbjuder också ett mikrolån eller smslån till dig med betalningsanmärkning hos Kronofogden men då vill jag uppmana till stor försiktighet och att vara väldigt noggrann med att man betalar tillbaka lånet i tid för att inte hamna i mer bekymmer.

Det rapporteras idag om många människor som hamnar i trubbel efter att dom tagit ett smslån och det är naturligtvis sorgesamt och ett problem, men är du en av dom som vet att du alltid kan betala tillbaka dina lån i tid så är det idag inga problem med varken mikrolån eller smslån.

Lämna ett svar