Gratis sport på nätet

Se sport på Internet

Det sänds allt mer sport på tv och de stora populära fotbollsligorna hoppar mellan olika kanaler år efter år på grund av rättighetsköp. Vill du inte binda upp dig på dyra tv-paket för att kunna se just din favorit liga för att året därpå se den försvinna till en annan kanal kan du nuförtiden även se ett stort utbud av fotboll och även hockey på nätet. Du kan antingen betala ett TV paket för din sport eller så kan du streama sport på Internet gratis. Se fotboll idag på Internet.

Det finns ett flertal olika sätt att se livestreamad sport på nätet. Här nedan kommer vi att gå igenom ett par alternativ, dels var du kan köpa streamar betalning och dels hur du kan få tillgång till gratis sport på nätet.

Gratis live stream via spelbolag

Klarar du dig med att ibland få engelska kommentatorer kan du komma undan gratis genom att registrera dig och göra en första insättning hos ett flertal spelbolag. På så sätt kan du se live stream fotboll gratis på nätet!

De olika spelbolagen sänder lite olika utbud av ligor. Unibet sänder till exempel italienska Serie A, spanska La Liga, kvalmatcher till EM & VM, vänskapslandskamper med mera.

Betala för live stream på nätet

Kan du tänka dig att betala en slant för att få tillgång till lite högre bildkvalitet och bättre kommentatorer kan du antingen teckna dig på tillsvidareabonnemang eller köpa lösa matcher hos de två stora webb-tv-sajterna Viaplay och C Sports.

Det är Viasats och Canal Digitals webbsatsningar och tillsammans de sänder alla stora ligor och cuper. Hos Viaplay kan du se Champions League och Premier League medan C Sports har rättigheterna till Serie A, La Liga, Allsvenska och Elitserien (hockey). Priset för en lös match varierar från 39 kr för Serie A ända upp till 139 kr för en allsvensk match.

Dessa gratisalternativ är fullgoda alternativ till Viaplay och C Sports men ibland är utbudet lite för skralt. La Liga och Serie A finns det dock ingen större anledning till att köpa om man är kunnig i det engelska språket.

Lämna ett svar