Håll koll och håll rent i ditt eget sökresultat

  • Inläggskategori:SEO
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Sökmotorstädning

Över hälften av alla arbetsgivare söker idag på en sökmotor på internet efter information om den som de funderar på att anställa. Mängder av konsumenter söker på sökmotorer om ett företags namn innan de väljer att genomföra ett köp. Antalet Internet sajter och forum samt sociala nätverkssiter gör att det idag är otroligt lätt att skriva i stort sett vad man vill om ett företag eller en privatperson.

Googlestädning

Om man någon gång som företag eller privatperson gjort begått ett misstag eller en handling man inte längre står bakom så kan man reta upp någon kund eller annan person man har integrerat med. Personen kan sedan skriva något negativt om ditt företag eller om dig som person på internet, den här negativa informationen skadar därmed ditt varumärke och får dig att uppfattas i en mer negativ dager på internet än om inlägget inte hade funnits där.

Städa sökresultatet

Sökmotorstädning innebär att man ser till att man vid en sökning på ett företag eller en persons namn enbart får fram positiv information högt upp i sökresultatet. Det är nämligen så att väldigt få människor tolkar den information som kommer långt ned på det resultat man får när man söker på något på internet, istället är det de sökresultat som hamnar högst upp som ges högst betydelse.

Flytta ner negativ information

Sökmotorstädning ser därmed till att den negativa informationen som finns flyttas ned i resultatlistan och därmed så kommer den allmänna uppfattningen om dig som privatperson eller ditt företag på internet att stärkas och bli mer positiv efter som att man minskar ned den negativa skadeverkan som nedskrivningarna har på varumärket.

När man flyttar ned de negativa skrivelserna så lämnas det plats till positiv information som istället bidrar till att stärka varumärket och få det att framstå i bättre dager. Eftersom att Internet användningen är otroligt stor och ökar ännu mer så kommer det i framtiden att bli allt viktigare att använda sig utav sökmotorstädning.

Städa Google

Sökmotorstädning, som även kallas för Googlestädning, är en praktisk tjänst som ser till att du aktivt underhåller ditt varumärke på internet, ett starkt och positivt varumärke innebär att man uppfattas i en mer positiv dager av omgivningen och gör så att det går bättre för dig som privatperson eller företag.

Företag som har riktigt starka varumärken kan till och med använda varumärket i sin marknadsföring och för att få ett så starkt varumärke så krävs det hårt och långsiktigt arbete som många gånger inkluderar just sökmotorstädning för att se till att varumärket hålls så positivt som möjligt.

Lämna ett svar