4 skäl till att hyra kontor på kontorshotell

Kontorshotell – En bra lösning?

Skall du hyra ett eget kontor eller skall du satsa på en del i ett kontorshotell? Går du i dessa rankar är det bra att läsa denna artikel:

1. Möjligheten att skala

Om du hyr ditt kontor på ett kontorshotell är det mycket mycket enkelt att skala dina platser när företaget växer. Du betalar endast för de platser som du verkligen använder till skillnad från att hyra ett helt eget kontor där du betalar för ytan.

Betalar du då för ett kontor där ni för tillfället enbart fyller upp hälften av möjliga platser så kan du alltså halvera lokalkostnaden. Personligen får jag känslan av att ni då kan investera era sparade pengar i företaget vilket kan medföra ökad omsättning.

2. Ingen behöver vara ensamföretagare längre

Som rubriken lyder så behöver ingen vara ensamföretagare längre om det inte vill vara det. På ett kontorshotell får du kollegor som du inte behöver jobba med om du inte vill. Du kan alltså med andra ord välja om du vill prata ena dagen och den andra kan du stänga in dig.

Vill du inte vara ensam behöver du inte vara ensam. Det går inte om du arbetar hemifrån och du får värdefulla insikter från en utomstående person som annars kanske inte hade tagit sig tid till att ge dig de tips som du kanske behöver ibland.

3. Allting som du kan behöva inbakat i en faktura

Allting som du kan tänkas behöva för att driva ett företag idag slipper du hålla koll på och betala för själv när du hyr kontor på ett kontorshotell. Kontorshotellet själva tar hand om all telefoni, bredband, elektricitet, värme, vatten och kaffe m.m. Du får istället 1 faktura vilket gör att du slipper tänka på om du verkligen har betalat alla räkningar eller om det är något som du har glömt.

4. Mötesrummen står alltid redo

Är du egenföretagare har du kanske inte ett flott mötesrum i hemmet som du kan ta dina kundmöten på. Det är standard idag att kontorshotell tillhanda har inte bara 1, utan oftast finns det flera olika mötesrum och konferensrum som du kan hyra. Detta är också något som ingår i månadsavgiften vilket gör att du alltid har ett ställe att ta dina kunder och blivande kunder till, utan att behöva skämmas eller planera i lång tid i förväg.

Lämna ett svar