Kreditkort utan UC

  • Inläggskategori:Ekonomi
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

UC och kreditkort

Om man har skaffat sig många lån, krediter och avbetalningsköp märker man snabbt att de förfrågningar man dragit på sig hos UC sätter käppar i hjulet när man ska låna mer pengar. Detsamma gäller om man ska skaffa kreditkort eller betalkort. Var noga med dina kort och håll koll på din ekonomi.

Din kreditvärdighet

Var ny ansökan leder dessutom till ytterligare förfrågningar, vilket försämrar ens kreditvärdighet och gör det ännu svårare att få lån. För den som letar efter ett kreditkort men vet med sig att man brukar ha svårt att få lån finns det alltså stora fördelar att kunna skaffa kreditkort utan UC. Men hur går man då tillväga?

Kreditkort utan UC

Först och främst måste man vara medveten om att det överlag är svårt att få någon form av kredit utan att det tas en UC. Många tros dessutom att det går att få lån och kreditkort utan kreditprövning, vilket i dagsläget är helt omöjligt. Den enda chansen man har att få lån eller kreditkort utan UC är att leta efter kreditinstitut som tar sin kreditupplysning hos något annat företag än UC, till exempel hos Creditsafe.

Låneföretag VS Kreditkort

För den som letar lån är detta inget större problem, eftersom det finns många låneföretag som gör detta, speciellt låneföretag som är inriktade på smålån som smslån och snabblån.Värre är det för den som letar efter kreditkort. Det finns i dagsläget inga rena kreditkortsbolag eller banker som erbjuder kreditkort som inte tar sin kreditupplysning hos UC.

Betalkort och kreditkort

Men det finns ändå sätt att skaffa ett betalkort med ”kredit”, även om det inte är ett riktigt kreditkort. Så här gör du: först tar du ett vanligt lån utan UC. Sedan skaffar du ett förbetalt kreditkort och laddar det med pengarna du fick från ditt lån utan UC. Du har nu ett betalkort laddat med pengar som du har fått via en kredit, och kan börja handla på internet, i butiker eller vart du än har behov av att betala med kort.

Lämna ett svar