Robert lyckades med domänhandeln

Robert T. var en av de första som köpte min bok ”Så blir du rik på domäner” som släpptes i höstas.

Idag meddelade Robert mig att han hade gjort sin första domänaffär, tack vare boken! Han säger som nedan:

Genom att inte ha någon koll eller stort intresse för domäner eller domänhandel, så sträckläste jag mig igenom boken. Albin skriver så en människa som inte alls har några kunskaper förstår. Jag fick upp mitt intresse och ville prova. Jag sålde min första domän för 5000 kr några dager efter jag läste ur boken. Jag har hittat en ny värld. Tack Albin!

Robert T.

Jag blir superglad när jag får höra detta, det är precis vad mitt mål med boken var – att öka domänhandeln och få intresserade personer att hoppa in och ta en del av den stora kaka pengar som finns att tjäna på domänhandel. Stort grattis till Robert T. som gjort sin första affär!

Är du också sugen på att tjäna pengar på domänhandel?

Min bok är enkel att läsa sig igenom och den är packad med all den kunskap jag fått under mina 8 år inom domänhandel. Den finns både som PDF och pocket, så varför tveka?

I boken lär du dig bland annat..

  • Värdering av domäner
  • Så hittar du köpare
  • Hur man köper undervärderat och säljer med vinst
  • Hemligheten för en framgångsrik förhandling
  • Att handla domäner internationellt
  • Hur man köper ena dagen och säljer 24 timmar senare – med vinst!
  • Framtiden inom domänhandel
    …och mycket mer!

Lämna ett svar