Skaffa kontaktlinser på nätet

Byte till linser gjorde susen

Jag har haft glasögon i flera år, så länge att jag knappt kommer ihåg hur det var att leva utan. På med dom på morgonen och av med dom på kvällen. Ibland på med dom på natten -var är mjölkpaketet? Och så av med dom igen.

Av den anledningen är de behändiga, ganska snygga också, när de inte är trasiga och man ser ut som ”kom och hjälp mig”. Jag gör det ibland, framförallt när jag tror att ingen ser och jag sitter och tänker intensivt på allt det där som bekymrar mig.

Skaffade linser

Jag vet inte vem det var som rådde mig att skaffa linser på nätet men det var en märklig känsla när de väl satt på. Förutom att jag undrade varför min näsa kändes så väldigt lätt, var jag förundrad över att inte ha dimmiga kanter runt omvärlden. Vidare uppstod en komisk situation på kvällen när jag uppgivet och alltför frenetiskt flaxande försökte få av mig bågarna.

Det är pilligt att få på och av och jobbigt när de torkar ut men i alla situationer då man befinner sig i horisontellt eller diagonalt läge, vid regn, vid all fysisk aktivitet som promenader eller tangodans samt vid tillfällen då man av någon anledning föredrar en mindre intellektuell look, är linser att föredra.

Bättre syn helt klart

Den mest förvånande upplevelsen jag genomgick efter den här mindre transformationen var under en filmupplevelse. Jag har alltid trott att hela supermanstoryn utspelade sig på moln men det visar sig att det bara var skit på glasögonen. Han Kent jobbar ju på en tidning, på jorden!

I vart fall är det bara att konstatera att linserpanatet.se förmodligen är bättre än glajor, att mitt liv kommer att klarna upp så att säga och att break dance kanske visst är något för en sådan som jag. Så när när jag kan vända huvudet upp och ner utan att riskera en självriskkostnad på 3000 kronor i drulleförsäkring ska jag bege mig ut i livet och se vad det har att erbjuda. Jag är nämligen en ganska trevlig prick bara det att mitt liv har tett sig något fyrkantigt. Så går det när man sätter ramar runt ögonen antar jag.

Lämna ett svar