WordPress 3.8 är här

Uppgradera din WordPress sajt!

WordPress 3.8 är äntligen här! Alla vi som älskar WordPress blir glada av alla nyheterna i nya versionen. Det nya gränssnittet är fint, och mycket bättre än det som var innan! Takten på versionerna har ökat det senaste året. Som vanligt så är denna version döpt efter en legendarisk jazzmusiker, 3.8 kallas för Parker efter saxofonisten Parker.

Säkerheten högre

Framför allt är det säkerheten som har förbättrats ordentligt. Det är ju på säkerhetsfronten WordPress har legat efter. Bra att världens mest lättanvända CMS, utan också det säkraste. Vad är då nytt i denna version? Utvecklarna av WordPress har tagit fram en ny och fräsch version med 3.8, som tydligt visar att WordPress är en lösning att satsa på även i framtiden.

Under huven på nya WordPress 3.8

I den nya versionen har administrationsgränssnittet fått sig en rejäl uppdatering och då framför allt responsiviteten. Över lag så gillar vi den nya versionen av WordPress. Admingränssnittet är snyggt och den nya temahanteringen betydligt bättre.

Fungerar i mobilen

Mycket jobb har lagts ned på att gränssnittet ska fungera på alla webbläsare och att det ska fungera bra i mobilen. Inte nog med det, all kod för WP har skrivits om så att jobba inne i administrationspanelen går betydligt smidigare och snabbare.

Hjälp med WordPress?

Ja då kan man anlita en webbyrå om man inte vill göra allt själv! Det finns många webbyråer att anlita, är man ute efter en webbyrå i Stockholm så är det bara att göra en enkel google sökning efter t.ex webbyrå Stockholm så får du en del att välja på.

Ansiktslyftning

Vi tittade lite på koden också och den är helt genomarbetad och slimmad, med mindre databas anrop. Det är bra, då det gör att sidan blir snabbare. WordPress temahanterare av teman har förändrats och även det fått en ansiktslyftning. På tal om teman, det har kommet ett nytt standardtema till WordPress och det har det passande namnet Twenty Fourteen. WordPress 3.9 skall släppas någon gång i slutet av första kvartalet 2014.

Lämna ett svar